Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
DAH_AIKAA

Juoruboxi

SenuriHappo: Hei, missä uus hallitus? Tarttis kytätä naamat!
2.02.2018 09:48
the_game: voiko näitä nimimerkkejä vaihtaa?
29.01.2018 22:00
ayy_lmao: Ayy Lmao
29.01.2018 20:23

Juoruboxiin »

SIK Facebookissa


 Teekkaritalo

 

 

Teekkari.fi

Killalle on perustettu nimenhuuto.com sivustolle oma joukkue. Sivuston tarkoituksena on pitää kirjaa killan urheiluvuoroista ja peleistä, kerätä joukkueeseen pelaajia ja sivston kautta pelaajat voivat ilmoittaa olevansa tulossa vuoroille.

Miksi? Killan perinteinen torstai-illan salibandy vuoro Norssilla on kärsinyt pientä pelaajakatoa kuluvana syksynä. Toivon mukaan nimenhuudon kautta vuoroilla kulkevat pelaajat viitsivät ilmoittaa ovatko pääsemässä paikalle vai eivät. Tämän johdosta ei kenenkään tarvitse kotona arpoa, että onkohan vuorolle menossa ketään vaan asian voi tarkistaa nopeasti netistä. 

Sivustolle voi myös luoda tapahtumia erinäisiin yliopistolla pyöriviin sarjoihin. Esimerkiksi käynnissä olevan jalkapallosarjan ottelut pystyy merkitsemään kalenteriin ja joukkueen pelaajat voivat tätä kautta ilmoittaa ovatko pääsemässä paikalle. How simple is that!

Rekisteröityminen on naurettavan helppoa. Seuraa tätä linkkiä http://sahkoinsinoorikilta.nimenhuuto.com/public_join?pass=sikliity132 ja toimivalla sähköpostiosoitteella pystyt luomaan oman pelaajaprofiilin. Muuta ei tarvi.

Toivottavasti tämä aktivoi killan jäseniä harrastamaan ja luomaan omia höntsävuorojakin kalenteriin. Nyt isolla joukolla poltteleen kesän aikana kertyneitä terassikiloja pois!

Sporttisin terveisin

-Köpö Allu

KANNARIT

TEK Bittium ABB
Oulun Energia Mediatek VR Track
Torstai 22.02.18 19:09:27 © Sähköinsinöörikilta ry