DAH_AIKAA

SIK Facebookissa

Teekkaritalo

Teekkari.fi

Fuksivuoden tapahtumia. Näihin kannattaa ehdottomast osallistua!

Fuksi-info
4.9.2015, Teekkaritalo
Nimensä mukaisesti killan järjestämä infotilaisuus fukseille, jossa tutustutaan toisiin fukseihin, kiltaan ja vanhempiin tieteenharjoittajiin. Teidän kaikkien tulee osallistua tähän tapahtumaan. Luvassa paljon tärkeää informaatiota sekä haalarien ja lakkien sovitus.

Vulcanalia
9.9.2015, Ouluhallin läheisyydessä.

Oulun yliopiston opiskelijoiden lukuvuoden avaava juhla. Tapahtuma on perinteisesti kerännyt hyvin paljon opiskelijoita kaikilta aloilta.

Fuksisuunnistus
15.9.2015, Oulu
 Yksi vuoden ehdottomista kohokohdista fukseille. Vuosittain järjestettävä suunnistus, jossa joukkueissa kierretään rasteja. Kisan järjestää Oulun Teekkariyhdistys.

Fuksicursio
?.??.2015
Ensimmäinen ja fukseille täysin ilmainen excursio. Mukana on pääasiassa fuksikollegoitasi, mutta myös muutamia innokkaimpia Teekkareita. Periteisesti melko legendaarinen reissu.

Fuksisitsit ?.?.2016

Sitsit fukseille.

Wappuinfo ??.4.2016

Fukseille infoa Wapun tapahtumista.

KANNARIT

TEK Bittium ABB