DAH_AIKAA

SIK Facebookissa

Teekkaritalo

Teekkari.fi

Fuksi-info järjestetään perjantana 5.syyskuuta Teekkaritalolla klo 16:30 alkaen.

Heti aluksi on luvassa Teekkarilakkien ja haalareiden sovittelu. Sovitteluiden jälkeen tarjolla on ruoka (lasagnettea salaatteineen). Tämän jälkeen alkaa järjestöjen ja yhdistysten esittelyt, sekä pienimuotoiset kilpailut. Esiintyjinä ovat: SIK, OTY, OYY, SIL, YKHS, OAMK, TeeKu.

Päivän virallinen osuus päättyy kello 20:30, jolloin myös vanhemmat opiskelijatkin voivat saapua paikalle. Loppuilta onkin Teekkaritalolla vapaata ohjelmaa.
Sauna lämpenee ja musiikki raikaa.

MITÄ?          SIK:n Fuksi-info
MISSÄ?        Teekkaritalolla, Kalervontie 7