DAH_AIKAA

SIK Facebookissa

Teekkaritalo

Teekkari.fi

Tule katsomaan miltä Teekkaritalo näyttää remontin jälkeen! Haluatko kuulla valmistuneiden kokemuksia opinnoista ja työelämästä?

SIK järjestää Opinto- ja urainfon Teekkaritalolla 26.10. klo 18 alkaen. Infossa vanhemmat tieteenharjoittajat jakavat kokemuksiaan opinnoista ja työelämästä sekä muistelevat menneitä.

Info loppuu klo 21 mennessä, jolloin sauna on lämmin. Jatkoille on kutsuttu myös Lastarit, eli varhaiskasvatuksen opiskelijat.

OPMx2

KANNARIT