Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
DAH_AIKAA

Juoruboxi

janne: hallitus vaihtoon
5.01.2018 15:59
Jarkko: Tää boxi on ihQ
6.11.2017 13:03
http://www.sik.fi/jarruinfo/: 30.10.2017
12:06

Juoruboxiin »

SIK Facebookissa


 Teekkaritalo

 

 

Teekkari.fi

Sähköinsinöörikilta on perinteisesti järjestänyt Rauhalan ympäristössä teekkarihenkisen urheilutapahtuman. Vuonna 2004 paikka vaihtui Kuusisaareen ja Rauhalan ympärihiihtojen nimellä kulkenut tapahtuma vaihtui Ympärihiihdoiksi. 2006 helmikuussa Ympärihiihdot pidettiin jälleen uudessa paikassa eli Teekkaritalolla. Konsepti oli erittäin onnistunut OTY:n järjestämän lauluillan ja Kaamoksen Kaatajaisten kanssa. Niinpä Ympärihiihdot järjestetään jatkossakin Teekkaritalolla.

Tapahtuma ajoittuu kevätpäiväntasauksen ja opintotuen välimaastoon sattumanvaraisesti.

Ympärihiihdoissa merkittävässä roolissa ovat SIKin improved NeverSki-sukset. Näihin suksiin ei tarvitse lisätä kuin luistovoidetta ja matka taittuu. Reitin varrelle on asetettu rasteja, jotka pitää suorittaa. Rastien aiheet vaihtelevat vuodesta toiseen. Virheellisistä tai muuten epäonnistuneista suorituksista tulee sakkoja.

Nopeus on valttia myös NeverSki-suksilla hiihdettäessä. Voittaja ehtii maaliin hetkessä, viimeiset ehkä vasta ensi vuonna.

KANNARIT

TEK Bittium ABB
Oulun Energia Mediatek VR Track
Perjantai 19.01.18 23:37:02 © Sähköinsinöörikilta ry